Lotte Bode

profielfoto-(tijdelijk)

Vernieuwend en verbindend, creatief en sociaal, enthousiast en energiek: Dát ben ik. Graag werk ik voor projecten die ervoor zorgen dat mensen in buurten elkaar vinden. Samen de buurt sociaal en leefbaar maken. Mijn doel is om deze bijzondere projecten in de Welzijn- en Zorgsector te professionaliseren en zichtbaar te maken.

Na m’n studie Cultureel Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Rotterdam en drie maanden vrijwilligerswerk in China, werkte ik bij het Centrum Voor Dienstverlening (CVD). Als makelaar van maatschappelijke stages zorgde ik voor een netwerk tussen scholen, maatschappelijke organisaties en jongeren. Tijdens de Post-HBO-opleiding Cross Mediamanagement aan de Hogeschool Haarlem, verdiepte ik m’n kennis over communicatie en sociale media. Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer, waarbij ik het praktische uitvoeren combineer met meedenken op beleidsniveau. Door mijn vrijwillige bestuursfunctie in drie stichtingen (WIN, BBD Den Haag en Me&Society) ben ik goed op de hoogte van de politieke en sociale ontwikkelingen in Zorg & Welzijn.

Specialismen: Organiseren, projectmanagement, ontmoetingen tot stand brengen, participatie, netwerken, nieuwe en sociale media en pr & communicatie